To content
Terug naar overzicht

Anagallis Bloemenatelier

Anagallis Bloemenatelier

Pontfort 76b
2470 Retie

014 35 84 75

Openingsuren
Locatie
Officiële website
Contact

Anagallis is de naam van een zeldzame bloem die behoort tot de sleutelbloemfamilie. Dezelfde naam draagt een prachtig bloemenatelier in Retie, waar eigenheid en kwaliteit voorop staan. De kern van het assortiment bestaat uit de verste snijbloemen, aangevuld met een sterke selectie binnen- en buitenplanten, waarmee elk seizoen wordt weerspiegeld in frisse en eigentijdse creaties.

In de nog jonge zaak, die ernaar streeft een zo ruim mogelijk publiek verder te helpen, worden materialen doelbewust maar zorgvuldig uitgezocht om iedere gelegenheid van een op maat gemaakt jasje te voorzien. Bovendien specialiseert zaakvoerster Kristel zich graag in bruids- en rouwwerk, omdat “bijzondere gebeurtenissen persoonlijke en bijzondere aandacht verdienen.” Voor de bezige bijen worden er ook regelmatig creatieve workshops gegeven met steeds nieuwe en originele werkstukken.

Anagallis Bloemenatelier trekt duidelijk de kaart van het hedendaagse, wat tot uiting komt in het strakke interieur en de trendy kleurencombinaties. Het logo van de zaak werd ontworpen door de Molse kunstenaar Joris Taeymans, van wie ook enkele werken in de winkel hangen. Op de Facebookpagina verschijnen de nieuwste creaties en andere leuke weetjes.

Openingsuren

maandag
Gesloten
dinsdag
9u3018u
woensdag
9u3018u
donderdag
9u3018u
vrijdag
9u3018u
zaterdag
9u3017u
zondag
Gesloten

Locatie