To content
Terug naar overzicht

’t Soete

’t Soete

Statiestraat 8a
2400 Mol

014 70 08 50

Openingsuren
Locatie
Officiële website
Contact

Dol op chocolade en andere lekkernijen? Kom dan zeker eens langs in ’t Soete in Mol of bezoek onze webshop en bestel online. ’t Soete biedt U een uitgebreide waaier huisgemaakte pralines en andere chocoladespecialiteiten, aangevuld met een buitengewoon assortiment fijne dragees, authentiek snoepgoed op basis van echte Arabische gom en heerlijke koekjes. En omdat ongekend ook vaak onbemind is, mag U bij ons uiteraard steeds proeven! Ook voor koffie en thee bent U in ’t Soete aan het juiste adres. Enkel reeds de geur van versgemalen koffieboontjes of handgeschepte thee doet je even wegdromen.

Op zoek naar een kleine attentie, een gepersonaliseerd bedankje, een specifiek cadeau of een op maat gemaakte geschenkmand? Wij zoeken samen met jou naar de perfecte oplossing, zo voor de particuliere klant, als voor bedrijven. Voor ieder wat wils en steeds binnen een duidelijk afgesproken budget.

Boven de winkel beschikt ’t Soete over een volledige toonzaal doopsuiker en geboortekaartjes die steeds vrijblijvend te bezoeken is. Niet alleen zijn wij de goedkoopste in de streek, U ontvangt eveneens een korting van 20 % indien U er voor kiest alles zelf te vullen. Ook het professioneel uitwerken van uw ontwerp, kaartjes en/of doosjes, is geen probleem. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Toch liever een budget- en milieuvriendelijk alternatief, dan is ons uniek mini-winkeltje zeker iets voor jou! U proeft en kiest in de winkel en wij doen de rest. Eenvoudig en steeds origineel.

Kom zeker eens langs of neem alvast een kijkje online www.tsoete.be

Openingsuren

maandag
9u3018u
dinsdag
9u3018u
woensdag
9u3018u
donderdag
9u3018u
vrijdag
9u3018u
zaterdag
9u3018u
zondag
GeslotenLocatie