To content
Terug naar overzicht

Bistro M

Bistro M

Vrijheid 27
2370 Arendonk

014 68 74 68

Openingsuren
Locatie
Officiële website
Contact

Bistro M is een nieuwkomer op de markt in Arendonk en meteen ook de eerste zaak van chef Maarten Bertels. Die genoot zijn opleiding als rechterhand van Joris Wils van De Repertoire in Herentals maar bewandelt nu zijn eigen parcours.

Maarten zweert bij verse, eerlijke producten en pure smaken. “De smaken van het product zijn wat ze zijn en daar hoef ik niet te veel mee te spelen”, legt hij uit. Met opzet noemt hij zijn zaak een bistro en geen restaurant. Zowel de stijl, de bediening als het interieur zijn minder formeel dan in een klassiek restaurant.

De menukaart vermeldt enerzijds een aantal klassiekers en anderzijds de chef zijn lievelingen, die geregeld wisselen. Los daarvan stelt Maarten maandelijks een ander 3- of 4-gangenmenu samen.

Op zondagmorgen opent Bistro M de deuren voor een verfijnd ontbijt met vers geperst sinaasappelsap, mals brood, allerlei  beleg, een eitje naar keuze met spek, enz. (op reservatie). Voor bedrijven en groepen tot 20 personen is er een zaaltje apart, waar alle noodzakelijke apparatuur voorhanden is.

Openingsuren

woensdag tot vrijdag van 11.30 - 14 uur en van 17 - 21 uur
zaterdag van 17 tot 21 uur
zondag van 9 tot 20 uur
maandag en dinsdag gesloten


Locatie